Volná místa zaměstnavatele MAKOVEC a.s. vše přehledně rozdělené podle nejnovějších volných míst.
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel.: 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz Nabízíme: půlroční prémie, stravenky 116 Kč/den, po roce prodloužení pracovního poměru na dobu neurčitou
NUTNO ZASLAT PROFESNÍ ŽIVOTOPIS. Kontakt Stančík Vladimír, tel.: 777 713 739 (volat 7:00 až 15:30), e-mail: stancik.v@makovec.cz Pracovní doba Po - So 5:00 - 12:00/12:00 - 18:30, SO 5:00 - 12:00 jedenkrát za 14 dnů, NE - zavřeno! Střídání týden na ...
Požadujeme: - zdravotní způsobilost - zkušenosti s pultovým prodejem čerstvých potravin - praxe v prodeji masa nebo na teplém pultu výhodou - profesionální přístup k zákazníkům - komunikační schopnosti - flexibilita Pracovní doba: PO- NE ranní ...
Nástup ihned. Osobní kontakt po telefonické domluvě - Michal Skopalík, tel. 775 685 042, e-mail: skopalik.m@makovec.cz. Pracovní doba na HPP Po-Pa 14:00 - 22:00 hod, případně i zkrácený pracovní úvazek, u DPP a DPČ lze dle vzájemné domluvy ...
CZ ISCO 75111. Kontaktní osoba Kočíb Jan Ing., tel.: 777 713 832 (volat Po-Pá 6:00-12:00), e-mail: kocib.j@makovec.cz. Pracovní doba: Po - Pa 6:00-15:00 hod. Náplň práce: práce v chladu na drůbeží bourárně (práce s nožem při bourání chlazených ...
Kontaktní osoba Ing. Jan Kočíb, tel. +420 777 713 832 (volat Po-Pá 6.00-14.30 hod.), email: kocib.j@makovec.cz. Osobně MAKOVEC a.s., Smržická 537, Kostelec na Hané, 798 41 Pracovní doba: dvousměnný provoz se střídáním směn a s nástupem na ranní ...
Požadujeme: zdravotní způsobilost, praxi v prodeji masa, znalost práce na PC, zkušenosti s vedením prodejny nebo úseku s masem/uzeninami výhodou, profesionální přístup k zákazníkům, komunikační schopnosti, flexibilita. Prac. doba PO-PÁ ranní sm. ...
*KO: Vladimír Stančík, tel. 777 713 739 volejte v době od 7:00 - 15:30 hod., e-mail: stancik.v@makovec.cz NUTNO ZASLAT PROFESNÍ ŽIVOTOPIS. Požadujeme: zdravotní způsobilost, praxi v prodeji masa, znalost práce s PC, zkušenosti s vedením prodejny ...
CZ-ISCO 75111 Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní směna Po - Pa od 5:00 do 13:00 hod + přesčasy, v případě nutnosti ...
CZ-ISCO 75111 Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní směna Po - Pa od 5:00 do 13:00 hod + přesčasy, v případě nutnosti ...