Volná místa profese dělník pro Jihočeský kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 10
Pracovní náplň: - dle aktuální nabídky (např.:balička uzenin, sanitace, apod. = upřesnění při osobním pohovoru) - třísměnný provoz (5:00 - 13:00,13:00 - 21:00, 21:00 - 5:00) - na směnu je nutné dorazit cca 30 minut předem První kontakt e-mailem ...
Pracovní náplň: - dle aktuální nabídky (např.:bourárna masa, balička masa, apod. = upřesnění při osobním pohovoru) - jednosměnný provoz (5:00 - 13:00) - na směnu je nutné dorazit cca 30 minut předem První kontakt e-mailem nebo telefonicky.
Pracovní náplň: - dle aktuální nabídky (např.: masná výroba, krájecí centrum, apod. = upřesnění při osobním pohovoru) - dvousměnný provoz (5:00 - 13:00, 13:00 - 21:00) - na směnu je nutné dorazit cca 30 minut předem První kontakt e-mailem nebo ...
Pracovní náplň: - dle aktuální nabídky (např.: balička uzenin, sanitace, apod. = upřesnění při osobním pohovoru) - třísměnný provoz (5:00 - 13:00,13:00 - 21:00), 21:00 - 5:00), na směnu je nutné dorazit cca 30 minut předem První kontakt e-mailem, ...
Pracovní náplň: - dle aktuální nabídky (např.: masná výroba, krájecí centrum, apod. = upřesnění při osobním pohovoru) - dvousměnný provoz (5:00 - 13:00,13:00 - 21:00), na směnu je nutné dorazit cca 30 minut předem První kontakt e-mailem, nebo ...
Pracovní náplň: - dle aktuální nabídky (např.: bourárna masa, balička masa, apod. = upřesnění při osobním pohovoru) - jednosměnný provoz (5:00 - 13:00), na směnu je nutné dorazit cca 30 minut předem První kontakt e-mailem, nebo telefonicky.
Servis a instalace elektro zařízení ve výrobních prostorách, elektroúdržba Nabízíme: dovolená navíc; podnikové stravování; ubytování na podnikové ubytovně První kontakt: osobně, telefonicky, e-mailem
výše mzdy se pohybuje dle pracovní pozice, praxe vítána, po zaučení možnost zvýšení mzdy
Pozice: dělník/ce do potravinářské výroby OC Hledáme pracovníka/ci do výroby, podrobnější informace při osobním pohovoru, Požadujeme: zodpovědnost a chuť pracovat, Schopnost týmové práce, chuť učit se novým postupům, smysl pro detail, preciznost a ...
První kontakt e-mailem, nebo telefonicky po - pá 8:00 - 16:00hod.